Менежер
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Дунд шатны удирдлага
-Тухайн ээлжийн ажилтнуудын ажил үүргийг хуваарилан, тэднийг удирдан зохион байгуулах
-Бараа материалын тасалдалгүй байдалд хяналт тавьж, аж ахуйн бүрэн бүтэн байдлыг хангах
-Борлуулалтын төлөвлөгөөний дагуу борлуулалтын орлогыг биелүүлэх
-Үйлчилгээний заалны бэлтгэлийг шалгаж ажил эхлэхэд бэлтгэх
-Ширээ, сандал, тавилга, чимэглэл, хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, цэвэр цэмцгэр байдлыг шалган шаардлагатай засвар үйлчилгээний талаар аж ахуй хариуцсан ажилтанд мэдэгдэж, холбогдох арга хэмжээг авхуулах
-Ариун цэврийн өрөө, ажилчдын хоолны өрөө, ажилчдын ариун цэврийн өрөөний цэвэрлэгээ, ариутгалыг хянах
-Өдөр бүр ажил эхлэхийн өмнө зааварчилгаа өгч, шуурхай зөвөлгөөнийг зохион байгуулна.
-Зөөгч нарын хувийн бэлтгэл, стандартыг шалгана.
-Ажлыг хуваарилж, үүрэг даалгавар өгнө.
-Аюулгүй ажиллагааны зааварчилгаа өгнө
-Тухайн өдрийн борлуулалтын төлөвлөгөөг танилцуулна
-Зөөгч, үйлчлэгч нарыг АБТ-ын дагуу ажил үүргээ гүйцэтгэж байгаа эсэхэд байнгын хяналт тавьж шалгах
-Үйлчлүүлэгчийн захиалга, хүсэлтийг зөв, боловсон хүлээж авах харилцааны болон үйлчилгээний соёл эзэмшсэн, хүнтэй харилцах ур чадвартай байх
-Ачаалал даах чадвартай, уртасгасан цагаар ажиллах боломжтой, түргэн шуурхай хурдтай ажилладаг байх
Япон Англи Хятад аль нэг хэлтэй байвал давуу тал болно.
Ижил зарууд
Таалагдсан хэсэг дэх шинэчлэлтүүдээ шалгана уу.