Халууны болон порцын тогооч
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Мэргэжилтэн
Түргэн хоолны газрын ахлах тогоочийн зааварчилгаа, мөн ажил үүргийн хуваарийн дагуу стандарт шаардлага, үйл ажиллагааны онцлогт нийцүүлэн хоол үйлдвэрлэлт хийх.
Хүнс бэлтгэл хангуулах, хоол хийх, гал тогооны зохион байгуулалт хийх ажлыг хариуцан ажиллах. Багийн гишүүд, ахлах тогооч, туслах тогооч, бэлтгэгч нартай харилцах г.м.
Тавигдах шаардлага:
- Хүнс болон хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологийн сургууль болон тогоочийн бэлтгэл сургуульд суралцсан чадамжийн гэрчилгээтэй,
- Гал тогоонд 2-5 жил ажилласан туршлагатай мэргэшсэн мэргэжилтэн,
- Хоолны материал, тоног төхөөрөмжийн ашиглалт, хадгалалт, бэлтгэх талаар мэдлэгтэй,
-Бэлтгэл хийх, хоол хийх, амтлах, бэлтгэл болон гаргах үйл явц дээр ажиллаж байсан
- Тууштай,
- Эерэг хандлагатай
Цаашдаа мэргэжлийн тогооч болох хүсэл эрэмлзэлтэй, энэ чиглэлийн сонирхол хүсэл, ур дүйтэй, өсөн дэвших хүсэлтэй хүн байвал боломж танд нээлттэй.
Ижил зарууд
Таалагдсан хэсэг дэх шинэчлэлтүүдээ шалгана уу.