Тогооч
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Мэргэжилтэн
Драгонд байрлалтай түргэн хоолны газарт ахлах тогоочийн заавар, чиглэлийн дагуу мөн ажил үүргийн хуваарийн дагуу стандарт шаардлага, үйл ажиллагааны онцлогт нийцүүлэн хоол үйлдвэрлэлт хийх.
Тавигдах шаардлага:
- Хүнс болон хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологийн сургууль болон тогоочийн бэлтгэл сургуульд суралцсан чадамжийн гэрчилгээтэй,
- Гал тогоонд 2-5 жил ажилласан туршлагатай мэргэшсэн мэргэжилтэн,
- Хоолны материал, тоног төхөөрөмжийн ашиглалт, хадгалалт, бэлтгэх талаар мэдлэгтэй,
-Бэлтгэл хийх, хоол хийх, амтлах, бэлтгэл болон гаргах үйл явц дээр ажиллаж байсан
- Тууштай, цаг баримталдаг
- Эерэг хандлагатай
- 35-аас доош насны эрэгтэй, эмэгтэй
Цаашдаа мэргэжлийн тогооч болох хүсэл эрэмлзэлтэй, энэ чиглэлийн сонирхол хүсэл, ур дүйтэй, өсөн дэвших хүсэлтэй хүн байвал боломж танд нээлттэй.
Ижил зарууд
Таалагдсан хэсэг дэх шинэчлэлтүүдээ шалгана уу.