Зохион байгуулагч
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Дунд шатны удирдлага
Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах
Ээлж зохион байгуулах
Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах
Үйлчилгээний ажилчдын сургалтыг зохион байгуулах
Рестораны тооллого тооцоог хянан, хариуцан ажиллах
АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Ажлын байранд тавигдах шаардлага
Бизнесийн удирдлага, зочид буудал зоогийн газрын удирдлага, менежментийн чиглэлээр суралцаж төгссөн, эсвэл 2-оос дээш жил үйлчилгээний байгууллагад зохион байгуулах ажил хийсэн туршлагатай
Үйлчилгээний стандартын талаар ойлголт мэдлэг, практик туршлагатай
Хөрвөх чадвартай
Хувь хүний ёс зүйтэй, харилцааны соёлтой
Баг удирдан зохион байгуулах, манлайлах чадвартай
Асуудалд дүн шинжилгээ хийх, асуудлыг шийдвэрлэх чадвартай
Хувийн зохион байгуулалт сайтай
Нэмэлт мэдээлэл
1 гараад, 1 амарна.
- Унааны мөнгө
- Өдрийн хоол
- Service charge
Ажлын туршлагаас хамаарч цалин тохиролцоно.
Ижил зарууд
Таалагдсан хэсэг дэх шинэчлэлтүүдээ шалгана уу.