Ахлах тогооч
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Дунд шатны удирдлага
Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг:
Гал тогооны дотоод дэг журам,
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг бүрэн хариуцан гүйцэтгэх, удирдан зохион байгуулах, меню гаргах, эрүүл аюулгүй орчинг бүрдүүлэх, амт чанартай хоол үйлдвэрлэх.
Үйлчилгээний эрүүл ахуй, стандартын дүрэм журам, технологийн горимыг мөрдөн ажиллах.
Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдал хангах.
Ажлын байранд тавигдах шаардлага:
Хоол үйлдвэрлэл технологийн чиглэлээр их дээд сургууль төгссөн.
Хоол үйлдвэрлэлийн салбарт 5-с доошгүй жил ажиллаж байсан туршлагатай.
Хариуцлагатай, удирдан зохион байгуулах ур чадвар сайтай.
Идэвхи санаачлагатай, эерэг зөв хандлагатай.
Ресторан, хоол үйлчилгээний байгууллагад ахлах тогооч хийж байсан туршлагатай.
Ажлын ачаалал даах чадвартай.
Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн мэдлэгтэй.
Таныг шинээр нээгдэж байгаа шинэ хамт олонтой өндөр зэрэглэлийн Лаунж караокэд ажиллахыг урьж байна.
Ижил зарууд
Таалагдсан хэсэг дэх шинэчлэлтүүдээ шалгана уу.