Ерөнхий менежер
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Дунд шатны удирдлага
Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг
Зочид буудал, Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн хангаж ажиллах
Үйлчлүүлэгчид найрсаг, соёлтой үйлчилгээг үзүүлэх, сэтгэл ханамжийг өндөрт байлгах
Компаний дотоод дүрэм журам, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг хангах
Борлуулалт, маркетингийн зорилтыг хэрэгжүүлэн ажиллах
Ажилтнуудыг удирдан зохион байгуулж, сургах, дадлагажуулах, чадавхжуулах
Ажлын байрны тодорхойлолтод тусгагдсан бусад чиг үүргийг гүйцэтгэх
Ажлын байранд тавигдах шаардлага
Зоогийн газар болон зочлох үйлчилгээний чиглэлээр их дээд сургууль төгссөн
Удирдан зохион байгуулах, хариуцлага хүлээх чадвартай
Санхүүгийн анхан шатны мэдлэгтэй
Эерэг хандлагатай, Шударга үнэнч, Хариуцлагатай
Эмх цэгцтэй, хувийн зохион байгуулалт сайтай
Удирдан зохион байгуулах, манлайлах ур чадвартай
Таалагдсан хэсэг дэх шинэчлэлтүүдээ шалгана уу.