Эрүүл ахуйч
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Мэргэжилтэн
-Хүнсний технологи, Эрүүл ахуйч чиглэлээр бакалавр түүнээс дээш зэрэгтэй.
- Бараа бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлыг хангуулах
- Хүнсний бүтээгдэхүүнд тавигдах эрүүл ахуйн болон чанарын шаардлага, холбогдох стандартуудыг хангаж ажиллах, түүнтэй холбоотойгоор ажилтнуудаа сургах болон чиглүүлж ажиллах
- Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэх
Чанарын менежер хийж байсан ажлын туршлагатай эсвэл хөтөлбөр сургалтад хамрагдаж байсан бол давуу тал болно
ISO9001 стандартын мэдлэгтэй бол давуу тал болно.
Шийдвэр гаргах төлөвлөх, илтгэх, тайлагнах чадвартай.
Харилцааны ур чадвар, эв дүйтэй.
Өөрийгөө хөгжүүлэх дайчлах чадвартай, хурдан шаламгай.
ЧМТ-оо нэвтрүүлэлтийг үр дүнтэй хийхэд оролцон цаашид урт хугацаанд компанийн соёлд нэвтрүүлэн ажиллах ур чадвартай.
Ижил зарууд

