Европ хоолны тогооч
- Зарлагч: Байгууллага
- Туршлага: Шаардлагатай
- Ажлын цаг: Бүтэн цагийн
- Мэргэжлийн түвшин: Мэргэжилтэн
Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг:
Үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн эрүүл, амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай үйлдвэрлэх
Үйлчилгээний өндөр шаардлагыг баримтлан ажиллах хөдөлмөрийн аюулгүй байдал эрүүл ахуйг хангаж аваар осолгүй өндөр бүтээлтэй ажиллах
Технологийн карт боловсруулах
Бүтээгдэхүүний амт, чанар аюулгүй байдалт хяналт тавих
Хоолны цэс технологийн карт, орцыг хянан баталгаажуулж байх
Ажлын байранд тавигдах шаардлага
Европ хоолны тогоочийн холбогдох чиглэлээр их дээд сургууль, коллеж төгссөн мэргэжлийн үнэмлэхтэй байх
Өмнө нь хоол үйлдвэрлэлийн чиглэлээр 3 ба түүнээс дээш жил ажилласан туршлага, мэргэжлийн чадвартай байх
Хөдөлмөрийн сахилга бат хариуцлагатай байх
Түргэн шуурхай цэвэрч нямбай
Зөв боловсон зан харилцаатай
Нэмэлт мэдээлэл
09:00-20:00 цагийн хуваарийн дагуу сард 15 хоног ажиллана
Ижил зарууд

